PodoPost

http://link.springer.com/journal/12480

List of Papers (Total 107)

Bijscholing

Reputatie

Cosmetisch

VTV

Samenwerken

Uitgelicht

Hygiëne

Hamerslag

Ondernemen

Eén wachtwoord gebruiken om in te loggen op verschillende sites is niet veilig, maar voor iedere site een ander sterk wachtwoord bedenken en onthouden valt ook niet mee.

Op bezoek

Kerstpresentje

Pedicure-af

Op de laatste dag van mijn vakantie zit ik op mijn mooi bruin gebakken billen nog wat na te mijmeren aan de Spaanse kust. Ik bedenk dat mijn vakanties uit drie fases bestaan.

Flexwerken

In sommige tijdschriften voor ondernemers worden hele artikelen gewijd aan het flexwerken. Geen vaste werkplek meer, maar daar werken waar op dat moment plaats is. Inloggen in het systeem en je kunt aan de arbeid, hetzij op kantoor of thuis. Fantastisch zeggen sommigen, het haalt veel meer uit de werknemer.

Consequent bijhouden is voorwaarde voor succes

Ambitieuze pedicures, die hun salon stevig op de kaart willen zetten, kunnen niet meer zonder social media. Het zijn dé kanalen om naamsbekendheid op te bouwen, klanten te binden en websitebezoekers te krijgen, die dan – uiteraard – direct online een afspraak kunnen maken. Instagram en Pinterest zijn zeer geschikte podia, omdat daarop alles draait om beeld, zegt Michiel de Visser, ...